Pyyhkäisejuhlatila pirkkalassa ravintola oliver´s

ABOUT

Bar & Grill Oliver´s on viihtyisä ja tunnelmallinen ruokaravintola ja baari, jossa annosten tyyli ja makumaailma nojaavat vahvasti amerikkalaiseen BBQ smokehouse-tyyliin. Annoksissamme pääosassa on aina ruoka, ja laadukkaista raaka-aineista ja mausta emme tingi. Oliver’sin keittiön maailma tulee eteläisistä Yhdysvalloista. Alueen pitkät perinteet niin karjankasvatuksessa kuin savustuksessa näkyvät annoksissamme. Syvän etelän mausteinen keittiö ja merenantimet tuovat mukaan oman twistinsä. Oliver’sin ruoka on todellista lohturuokaa.

KONSTAILEMATONTA JA REHTIÄ MEININKIÄ

Oliver’sin kehuttu sisustus on tummanpuhuva, rosoinen ja aavistuksen industrial-henkinen. Tunnelmaa luovat ulkona pöhisevä aito savustin ja sisällä elävä tuli. Mukavat tuolit, hiililankalamppujen hohde, lämpimät sävyt sisustuksessa sekä värikkäät neonvalot houkuttelevat viihtymään ja istumaan iltaa vaikka pidempääkin. Kokous- ja juhlatilat ovat varattavissa myös omaan käyttöön ilman erillistä tilavuokraa.

Asiakkaamme palvelemme rennolla ja konstailemattomalla asenteella. Asiakkaamme otamme vastaan henkilökohtaisena vieraana, jonka viihtyvyys on prioriteettimme. Pyrimme luomaan lämminhenkisen ja välittömän tunnelman, jossa vieraan on mukava viihtyä ja heittäytyä meidän henkilökuntamme palveltavaksi.

OLUEN YSTÄVÄLLE

Ruokajuomaksi suosittelemme muun muassa perinteisestä poikkeavia craft-oluita. Olutvalikoima on laaja ja pienpanimopainotteinen. Oluttyyleissä amerikkalaiset IPA:t hallitsevat, mutta myös muut ajankohtaiset tyylilajit ovat edustettuina. Olutvalikoimastamme löydät muun muassa helppojen kotimaisten lisäksi mutkattomia ulkolaisia, tummia oluita sekä kokeilevampia vaihtoehtoja. Myös siiderin ja viinien ystävät on huomioitu, tarjoamme muun muassa rokkaavien viinintekijöiden viinejä. Aina ei tarvitse aterioida, meille olet tervetullut ihan vain lasilliselle viihtyisään baariimme!

LIVE-ESIINTYJIÄ

Oliver´s:issa käy säännöllisin väliajoin esiintyjiä, jotka edustavat usein amerikkalaista rock- ja kantrimusiikkia. Ota Oliver´s:in somekanavat seurantaan, niin pysyt ajan tasalla keikoista!

Welcome to Oliver´s!