Oliver´s Pirkkala keikkakalenteri

Bar & Grill Oliver´s tarjoaa herkullisen ruoan, viihtyisten tilojen ja lämminhenkisen palvelun lisäksi myös livekeikkoja. Varaa pöytä ja tule nauttimaan laadukkasta musiikista ja ruoasta. Suosittelemme myös monipuolista juomavalikoimaamme!

Pe 24.11. Tuomas Räisänen (FI)

La 28.10. Janne Kaunisto (FI)

Pe 11.8. Shota Adamasvili (GE)

muusikko tuomas räisänen

Kuva: Leo Hynninen

Tuomas Räisänen (FI)

Tuomas Räisänen on amerikkalaiseen juurimusiikkiin erikoistunut nuoren polven kitaristi-laulaja, joka on tunnettu Tampereella muunmuassa kuukausittaisen Kantriklubin isäntänä sekä lukuisista roots- ja rock-kokoonpanoista. Soolokeikoillaan Räisänen tulkitsee rock & roll- ja kantriklassikoita persoonallisella tavalla, josta kuuluu aito rakkaus juurevaa musiikkia kohtaan. Tuomas Räisänen saapuuu ravintola Oliver´s:iin Pirkkalaan pe 24.11.2023 keikalle on vapaa pääsy!

Tutustu artistiin: https://youtu.be/UTk__LIjGD0?si=rcL6JiotwxLk5PIB

janne kaunisto musiikki

La 28.10.2023 Janne Kaunisto (FI)

Janne Kaunisto on suomalainen muusiikko, joka esittää amerikkalaisia viskisävelmiä ja kaiholaulelmia suomen kielellä.

Janne Kaunisto esiintyy Bar & Grill Oliver´s:issa la 28.10.2023. Laita päivämäärä kalenteriin ja tule viihtymään hyvässä seurassa, maukkaan ruoan ja juoman parissa! Keikalle vapaa pääsy, suosittelemme kuitenkin pöytävarausta.

Tutustu artistiin: https://www.facebook.com/thekaunisto

shota adamashvili stetsoni päässään keikalla soittaa kitaraa

Pe 11.8.2023 Shota Adamashvili (GE)

Tervetuloa musiikin lumoavaan iltaan ravintola Oliver’sissa! Pe 11.8.2023 lavalle astuu karismaattinen ja lahjakas muusikko, Shota Adamashvili. Hänen ainutlaatuinen musiikillinen taituruutensa valloittaa sydämesi ja vie sinut unohtumattomalle matkalle äänimaailman syvyyksiin.

Shota Adamashvili on georgialainen säveltäjä ja muusikko, joka soittaa country- ja western-musiikkia. Tämä esiintyjä sulauttaa musiikissaan erilaisia tyylilajeja luoden vertaansa vailla olevan tunnelman. Hänen virtuoosimainen soittonsa ja tunteelliset melodiansa herättävät tunteita ja nostavat ihokarvat pystyyn. Countryn, westernin ja folkin lisäksi vaikutteet jazzista, bluesista, rockista ja perinteisestä georgialaisesta musiikista sulautuvat hänen käsissään yhdeksi ainutlaatuiseksi äänikudelmaksi.

Luvassa on unohtumaton ilta täynnä musiikin taikaa ja hetkiä, jotka jäävät mieleesi pitkäksi aikaa. Tule ja koe Shota Adamashvilin esiintyminen, joka tempaa mukaansa ja vie musiikin pyörteisiin. Tätä et halua missata!

Merkitse kalenteriisi päivämäärä pe 11.8.2023 ja varmista paikkasi tässä ainutlaatuisessa musiikkitapahtumassa tekemällä pöytävaraus. Shota Adamashvili on valmiina tarjoamaan unohtumattoman elämyksen musiikin ystäville ja kaikille, jotka haluavat kokea jotain erityistä.

Tutustu artistiin: https://www.youtube.com/watch?v=UPdkDogAFio