ravintola olivers ravintolasali pirkkalassaravintola olivers pirkkala

Kokous- ja juhlatilat Pirkkalassa

Etsitkö kokous- tai juhlatilaa Pirkkalassa? Bar & Grill Oliver´s:in lämminhenkisissä kokoustiloissa järjestät kokoukset ja juhlatilaisuudet pienistä tiimipalavereista aina suuriin jopa 100 hengen tapahtumiin asti. Meiltä löydät kaksi kabinettia ja erillisestä tilauksesta koko ravintola on käytössänne. Kabinettimme varaat ilman erillistä tilavuokraa, maksat  aina vain tarjoilusta! Kokoustilan voit varata arkipäivisin klo 9.00 alkaen.

Valittavissa on ”Pieni kabinetti”, max. 12-14 hlöä, josta löytyy näyttö esityksille sekä oman rauhan takaavat lasiovet ja verhot tai ”Tankkivarasto” (”iso kabinetti”), 20 hlöä: erillinen tila, jonka saa suljettua verholla muusta ravintolatilasta. Erillisestä tilauksesta koko ravintola on varattavissa (100 hlöä).

Pysäköinti onnistuu maksutta ravintolan edestä ja torilta löytyviltä pysäköintipaikoilta.

Tee varaus täälläMikäli haluat tilata kokouspäivän tarjottavat ennakkoon, varaa täyttämällä tällä sivulla oleva varauskysely tai ole yhteydessä sähköpostitse: info@ravintolaolivers.fi.

Bar & Grill Oliver´s:in kokoustilat

olivers_pieni_kabinetti_kokoustila_pirkkalakokoustila pirkkalassa, pieni kabinetti olivers

Kokoustila – Kabinetti Pirkkala – Pieni kabinetti 12-14 hlöä

pirkkalan oliver´s kabinettiravintola oliversin iso kabinetti pirkkalassa

Kokoustila Pirkkala – Tankkivarasto (tai ”iso kabinetti”) 20 hlöä

Kokoustilojen varaustiedustelu

Tunnelmalliset juhlatilat Pirkkalassa

Etsitkö juhlatilaa merkkipäiville tai yhteiseen illanviettoon? Kaikki tilamme soveltuvat hyvin erilaisiin juhliin ja tunnelmallinen ravintolamme on mitä mainioin paikka juhlien järjestämiseen Pirkkalan keskustassa! Varaa juhlatila maksutta, maksat aina vain tarjoilusta. Juhlatilavarauksella ei ole minimihenkilömäärää, joten tilan voi varata vaikkapa vain kahdenkeskiselle kynttiläillalliselle. Oliver´s:iin  saapuminen on helppoa, sillä sijaitsemme aivan Pirkkalan keskustassa osoitteessa Suupantie 6. Ravintolan edessä ja torilla on myös runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Kun haluat varat juhlatilan Pirkkalassa, tee varaus täällä. Valitse joko ”Pieni kabinetti” (max. 12-14 hlöä) tai ”Iso kabinetti” (max. 20 hlöä). Suurempien ryhmien osalta voit olla yhteydessä sähköpostitse: info@ravintolaolivers.fi.

Welcome to Oliver´s!

KOKOUSPAKETIT

PUOLIPÄIVÄPAKETTI
n. 25 € / hlö

Aamukahvi ja haudutettu tee sekä makea tai suolainen kahvileipä
Oliver´s:in herkullinen lämmin lounas
Jäävesi kokoustilaan

Tilavuokra 0 €

KOKOPÄIVÄPAKETTI

n. 37 € / hlö
Aamukahvi ja haudutettu tee sekä makea tai suolainen kahvileipä
Oliver´s:in herkullinen lämmin lounas
Iltapäiväkahvi tai haudutettu tee sekä suolainen tai makea kahvileipä
Jäävesi kokoustilaan

Tilavuokra 0 €

Kokoustilan voit varata arkipäivisin klo 9.00 alkaen.