pirkkalan oliver´s kabinettiravintola oliversin iso kabinetti pirkkalassa

Lounas Pirkkala – Bar & Grill Oliver´s

Katso kaikki Pirkkalan lounaat täältä

Viihtyisä Pirkkalan Bar & Grill Oliver’s tarjoaa herkullista ja vaihtuvaa lounasta arkisin klo 11–14. Lounasvalikoima kattaa sekä liha- että kasvisvaihtoehdot tyydyttäen monipuolisesti erilaiset ruokamieltymykset. Jokaiselle päivälle suunnitellaan vaihtuva herkullinen lounasmenu, joka sopii niin lounastaukoa viettäville työntekijöille kuin ihan vain ruoasta nautiskelijoille.

Pirkkalan Bar & Grill Oliver’sin lounaalla pääset nauttimaan runsaasta alkusalaatti- ja leipäpöydästä, jossa on tarjolla tuoreita vihanneksia päivittäin paistettua tuoretta leipää. Herkulliset alkupalat valmistavat makunystyrät pääruokaa varten. Liha- ja kasvisvaihtoehdot vaihtelevat päivittäin, joten jokainen vierailu Oliver’sissa tarjoaa uuden makuelämyksen.

Business-lounas Pirkkala – varaa rauhallinen kabinetti liikeneuvotteluihin

Tule nauttimaan vaihtuvasta ja laadukkaasta lounaasta Pirkkalan Bar & Grill Oliver’siin. Olitpa sitten kiireinen työntekijä tai liikekumppani, tarjoamme sinulle päivittäin herkullisen lounasvaihtoehdon, joka sopii erilaisiin tilanteisiin.

Business-lounas saa uuden ulottuvuuden tyylikkäillä tiloilla sekä rauhallisella ja ammattimaisella ilmapiirillä. Ystävällinen palvelu varmistaa sujuvan lounasneuvottelun ja tarjoaa mahdollisuuden rentoutua samalla, kun herkullinen ruoka hellii makuaistia. Lounasta voit valita joko vaihtuvalta ja monipuoliselta lounaslistalta tai a la carte -menusta. Kannattaa kokeilla myös suosittuja Oliver´s:in lounasburgereita!

Pirkkalan Bar & Grill Oliver’sin herkullisen lounaan lisäksi ravintolasta löytyy myös monipuoliset ja muunneltavat tilat kokousten ja juhlien järjestämiseen. Sijaitsemme Pirkkalan keskustassa, joten meille on helppo tulla. Ilmaista pysäköintitilaa löytyy ravintolan välittömästä läheisyydestä 2 h kiekkopaikoilla.

Valittavissa on ”Pieni kabinetti”, max. 12-14 hlöä, josta löytyy näyttö esityksille sekä oman rauhan takaavat lasiovet ja verhot tai ”Tankkivarasto” (”iso kabinetti”), 20 hlöä: erillinen tila, jonka saa suljettua muusta ravintolatilasta. Erillisestä tilauksesta koko ravintola on varattavissa (100 hlöä). Käytössä ovat maksuton wifi-verkkoyhteys ja 50 tuumainen tv. Oma rauhallinen tila soveltuu liikelounaiden lisäksi myösjuhlien viettoon, kokousten pitopaikaksi, koulutustilaisuuteen tai vaikka tuote-esittelyyn. Bar & Grill Oliver´s:in lämminhenkisissä kokoustiloissa järjestät kokoukset ja juhlatilaisuudet pienistä tiimipalavereista aina suuriin jopa 100 hengen tapahtumiin asti. Kokoustilan voit varata arkipäivisin klo 9.00 alkaen. Kabinettimme varaat ilman erillistä tilavuokraa, maksat aina vain tarjoilusta! Kokous- ja juhlamenun koostamme asiakkaan toiveiden mukaan. Tee varaus täällä.

Pirkkalan Bar & Grill Oliver’sin lounaalla makuja maailmalta

Oliver’sin lounas Pirkkalassa tarjoaa monipuolisen makumaailman, joka heijastaa a la carte -menumme monipuolisuutta. Kokonaisuudessaan Oliver’sin lounas tarjoaa paitsi vaihtuvan ja houkuttelevan ruokalistan myös matkan erilaisten amerikkalaisten keittiöiden läpi. Olitpa sitten etsimässä perinteikkäitä makuja tai haluat tutustua uusiin ja jännittäviin makuyhdistelmiin, Pirkkalan Bar & Grill Oliver’sin lounas tarjoaa makuelämyksen, joka vie sinut Amerikan maalle ruoan avulla. Olipa siis kyseessä lounastreffit, kokous, juhla tai rento illanvietto ystävien kanssa Pirkkalassa, Oliver’s tarjoaa viihtyisät tilat ja monipuolisen ruokavalikoiman, joka sopii kaikenlaisiin makuihin ja tarpeisiin.

Pirkkalan Bar & Grill Oliver’sissa voit myös nauttia a-oikeuksilla varustetusta valikoimasta juomia, jolloin voit täydentää lounaselämyksen laadukkaalla viinillä, oluella tai muulla juomalla, joka sopii täydellisesti valitsemaasi ruokaan ja tunnelmaan.

Lounasaika Oliver’sissa on arkipäivisin klo 11–14, jolloin voit nauttia vaihtuvasta ja herkullisesta lounasvalikoimasta. Niin lounasaikaan, kuten myös iltaisin ja viikonloppuisin tarjoamme laajan valikoiman á la carte -listan annoksia, jotka hemmottelevat makuhermojasi. Perheen pienimmille löytyy oma ruokalista, ja he voivat viihtyä mukavasti puuhaillen odottaessaan annoksia. Kesäisin voit nauttia ateriasi aurinkoisella terassilla, joka kutsuu viihtymään ulkona.

Avainsanat:

Lounas Pirkkala, Pirkkalan lounaat, lounaat Pirkkala, lounas Pirkkalassa kabinetti

olivers_pieni_kabinetti_kokoustila_pirkkalakokoustila pirkkalassa, pieni kabinetti olivers
pieni kabinetti ravintola olivers pirkkalassaravintola olivers pirkkala

Welcome to Oliver´s!